Comida casera y tradicional. Especialidad en Asados./ Etxeko bazkaria. Errekietan espezializatua

¿Caprichos? habla con José Andrés y concierta tu menú.

Horarios: De martes a Domingo de 9 a 15 horas. Cenas consultar.

Antojurik? José Andrés-ekin hitz egin eta zure menua adostu

Ordutegia:  Asteartetik igandera, 9:00etatik 15:00ak arte. Afariak adostu.


Comedor / Jantokia

Con capacidad para 35 personas, permite celebraciones familiares, de amigos o empresa... El Fogón, donde se asaran las carnes y pescados, siempre encendido, lo convierte en un espacio cálido y acogedor.

35 pertsonentzako edukiera duen upeltegia, familia, lagun edo enpresa arteko ospakizunak egiteko leku bikaina… Sutondoa, beti piztuta eta haragia edota arraina sukaldatzen den tokia, leku epel eta lasai batean bilakatzen du upeltegia.

Asados / Errekiak

Carne, Pescado y Marisco, son la especialidad de la casa y se hacen al estilo tradicional en fogón de leña. 

Haragia, arraina eta itsaskia etxeko espezialitateak dira eta modu tradizionalean egiten ditugu egurrezko sutondoan.

Bodega / Upeltegia

Con unas viñas de Garnacha, Uva Blanca y Moscatel de Grano Menudo, situadas en el término de Lumbier, con elaboración manual y ecológica, se logra una pequeña producción dedicada en su totalidad al consumo en bodega.

Iruberriko mugan kokatutako Garnatxa mahastiak, mahats zuria eta moskatela, modu ekologiko batean ekoizten dena, upeltegiaren kontsumora bideratua dago bere osotasunean.